Hej! Det är vi som är QTEMA och vi söker fler kollegor.

business documents on office table with smart phone and digital tablet and graph financial with social network diagram and man working in the background.jpeg

Varför jobba på QTEMA

Vi utvecklas tillsammans

Att jobba som konsult hos oss på QTEMA innebär möjlighet att ständigt utvecklas. Du blir en del av ett team som är besjälat med att se utmaningar
som möjligheter. Som konsult på QTEMA får Du dela med dig av dina kunskaper, coacha dina kolleger likväl som Du alltid finner stöd när Du själv behöver.

Vårt unika samarbete med forskarvärlden gör att Du har möjlighet att ligga i framkant när det gäller de senaste rönen om framtiden inom test och krav.
Din kraft och kompetens gör oss tillsammans till ett framgångsrikt team!


Att vara konsult på QTEMA

På QTEMA får Du som konsult möjlighet att arbeta med spännande och utvecklande uppdrag hos intressanta kunder. Vi erbjuder tjänster som är moderna och som baseras på våra kunders behov. Du erbjuds som konsult på QTEMA stor frihet samt möjlighet att utvecklas vilket gör att Du presterar mer och mår bättre. Resultatet gör oss alla till vinnare: våra kunder, våra kunders kunder, Du som konsult samt QTEMA.


Vill du vara med?

Hos oss finner Du ett glatt gäng som gillar att umgås och ha kul vid sidan av uppdragen. Vi ser oss som ett sammanlänkat team med som har glädjen och humorn som en viktig ingrediens jämte konsultrollen. Vill du också vara med? 

Group of applicants for a vacant post or corporate job sitting in a long line with folders containing their credentials carefully ignoring each other.jpeg

Aktuella jobb

Verksamhets- och Kravanalytiker/Kravledare

Vi söker nu verksamhets- och kravanalytiker med flera års erfarenhet av att arbeta som kravledare. Läs hela jobbannonsen här.

Sök jobbet här


Testledare

Vi söker erfarna testledare med bakgrund inom några av följande branscher bank, finans, försäkring, handel, ehandel eller myndighet. Läs hela jobbannonsen här.


Klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan till oss.

Sök jobbet här


Teknisk testare/Testautomatiserare

Vi söker Dig som är erfaren tekniska testare / testautomatiserare med vana att bygga testramverk och som kan vägleda kunden kring val av verktyg, metoder mm vid tekniska tester och testautomatisering.

Läs hela jobbannonsen här. 

Sök jobbet här


Spontanansökan

Förutom dessa tjänster söker vi alltid efter kompetenta medarbetare inom krav och test. Är du intresserad är du välkommen att kontakta Anna-Karin Öster alternativt klicka här nedanför för att skicka in din ansökan.

Skicka in din spontanansökan här 

 

Våra medarbetare berättar

Tobias Testledare, testautomatiserare

Varför valde du att börja på QTEMA?

Tobias_Bjork_QTEMA-1.jpg

Jag ville arbeta på ett mindre företag. Tyckte också det kändes kul att företaget var nischat mot krav och test vilket ju är de områden som jag är mest intresserad av.

Hur är det att vara konsult på QTEMA?

Att arbeta som konsult på QTEMA innebär såväl trivsel som utveckling. Jag tycker QTEMA är både personligt och familjärt samtidigt som jag känner att jag får möjlighet att utvecklas professionellt i min konsultroll.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?

QTEMA fyller 30 år 2018. Företaget är stabilt och som funnits länge trots dippar på marknaden.

Det leds av erfarna personer som drivit företaget sedan det startade 1988. Jag rekommenderar absolut andra att arbeta på QTEMA.

Vad är det som gör att du trivs på QTEMA?

Här finns kompetenta och trevliga kollegor. Möten och konsultträffar brukar innebära en bra mix av matnyttig info, nyheter och mingel.

Jag erbjuds också uppdrag där jag känner att jag utvecklas. Det är komponenter som gör att jag trivs på QTEMA!


Adil Agil testare

Varför valde du att börja på QTEMA?Adil_Hussein_QTEMA.png
Jag har arbetat som konsult på fler olika bolag.  Det som bl. a tilltalade mig och som gjorde att jag började på QTEMA var den rörliga lönemodellen där jag får friheten som jag vill ha samtidigt som jag förblir en del av gruppen.

Det innebär att jag får ta del av kompetensutveckling och gemensamma aktiviteter som man som egenföretagare saknar. För mig är QTEMA det bästa ur båda världarna helt enkelt! J

Hur är det att vara konsult? 

Jag trivs väldigt bra som konsult, då jag gillar när det händer saker. Som konsult på QTEMA arbetar man för att nå resultat och när man uppnått det man vill, kan man gå vidare till nästa uppdrag och på så vis få chansen att prova olika branscher och få bredda sin kompetens vilket jag tycker är väldigt positivt. QTEMA erbjuder mig många spännande uppdrag.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja på QTEMA?
QTEMA möter upp till konsulternas personliga situationer och önskemål gällande lönesättningsmodell och villkor. Det finns möjlighet att själv skräddarsy din egen roll och personliga utveckling. Jag rekommenderar definitivt andra att söka sig till QTEMA - om man är intresserad av krav och/eller test.

Vad gör att du trivs på QTEMA?

QTEMA är ett mindre företag och det känns mer personligt. QTEMA ger stor frihet att bana sin egna väg för hur - och inom vad - man vill utvecklas. Förutom lönemodellerna så står QTEMA för en positiv och utvecklande miljö att verka som konsult i.

Carina Testledare, testautomatiserare

Varför valde du att börja på QTEMA?

Carina_QTEMA.jpgJag ville jobba på ett lite mindre konsultbolag, där man känner att man inte försvinner i mängden, som fokuserar på test. Jag hade också bara hört gott om QTEMA från branschkollegor. Visserligen känner jag ingen som jobbat här, men flera som haft kontakt med QTEMAs konsulter eller utbildare hade alla enbart en positiv bild av QTEMA.

Hur är det att vara konsult på QTEMA?

Det är en varm, personlig stämning och man känner att konsulterna verkligen är viktiga. Det känns roligt att alla här jobbar med test och krav, eftersom vi testare och kravare kanske i andra sammanhang (som i projekten) lätt kommer lite i skymundan av den stora mängden utvecklare. På QTEMA får vi känna oss i blickfånget och i centrum 😊.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?

På grund av allt jag skrivit ovan… och för att det är ett stabilt företag som varit med länge. Trots det så lutar man sig inte tillbaks utan vill komma vidare t e genom forskningssamarbetet med Blekinge Tekniska Högskola.

Vad är det som gör att du trivs på QTEMA?

Egentligen samma som jag skrev under ”Hur är det att vara konsult på QTEMA”. Och jag tycker också att matchningen med mitt första uppdrag blev väldigt bra. QTEMA har många spännande uppdrag att erbjuda sina anställda konsulter.


Sonja KravanalytikerSonja Bejerstål

Varför valde du att börja på QTEMA?

Jag blev glatt överraskad när såg att QTEMA sökte kravanalytiker. Som anställd under 1990-talet, kom jag kom i kontakt med en av QTEMAs konsulter. Företaget har hängt med länge och det känns tryggt. Roligt att bli erbjuden en anställning.

Hur är det att vara konsult på QTEMA?

Här finns möjlighet att få vara med att påverka inriktning på sitt uppdrag och få bredda sin kompetens. Jag trivs med nya utmaningar och att få utvecklas med mina nya lärdomar. Det kan jag göra här! Det finns ett bra samspel och öppenhet i att hitta bra uppdrag som en naturlig del i processen.

Varför skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?

Det finns en stor valmöjlighet i sin personliga utveckling och en flexibel lönemodell. Företaget har ett brett kontaktnät som ger möjlighet till många spännande uppdrag.

Vad är det som gör att du trivs på QTEMA?

QTEMA är ett litet företag med familjekänsla, trots många nyanställda det senaste året. Här är det högt i tak och stor valmöjlighet gällande lönemodell, val av uppdrag och personliga val av trygghetspaket. Ledningen är bra på att få mig att känna att jag och mina medarbetare är viktiga tillgångar och att vi tillsammans driver företaget framåt. Vi får uppmuntran både i stort som smått.