Hej! Det är vi som är QTEMA och vi söker fler kollegor.

business documents on office table with smart phone and digital tablet and graph financial with social network diagram and man working in the background.jpeg

Varför jobba på QTEMA

Vi utvecklas tillsammans

Att jobba som konsult hos oss på QTEMA innebär möjlighet att ständigt utvecklas. Du blir en del av ett team som är besjälat med att se utmaningar
som möjligheter. Som konsult på QTEMA får Du dela med dig av dina kunskaper, coacha dina kolleger likväl som Du alltid finner stöd när Du själv behöver.

Vårt unika samarbete med forskarvärlden gör att Du har möjlighet att ligga i framkant när det gäller de senaste rönen om framtiden inom test och krav.
Din kraft och kompetens gör oss tillsammans till ett framgångsrikt team!


Att vara konsult på QTEMA

På QTEMA får Du som konsult möjlighet att arbeta med spännande och utvecklande uppdrag hos intressanta kunder. Vi erbjuder tjänster som är moderna och som baseras på våra kunders behov. Du erbjuds som konsult på QTEMA stor frihet samt möjlighet att utvecklas vilket gör att Du presterar mer och mår bättre. Resultatet gör oss alla till vinnare: våra kunder, våra kunders kunder, Du som konsult samt QTEMA.


Vill du vara med?

Hos oss finner Du ett glatt gäng som gillar att umgås och ha kul vid sidan av uppdragen. Vi ser oss som ett sammanlänkat team med som har glädjen och humorn som en viktig ingrediens jämte konsultrollen. Vill du också vara med? 

Group of applicants for a vacant post or corporate job sitting in a long line with folders containing their credentials carefully ignoring each other.jpeg

Aktuella jobb

Testledare

Vi söker erfarna testledare med bakgrund inom några av följande branscher bank, finans, försäkring, handel, ehandel eller myndighet. Läs hela jobbannonsen här.


Klicka på knappen nedan för att skicka in din ansökan till oss.

Sök jobbet här


Teknisk testare/Testautomatiserare

Vi söker Dig som är erfaren tekniska testare / testautomatiserare med vana att bygga testramverk och som kan vägleda kunden kring val av verktyg, metoder mm vid tekniska tester och testautomatisering.

Läs hela jobbannonsen här. 

Sök jobbet här


Spontanansökan

Förutom dessa tjänster söker vi alltid efter kompetenta medarbetare inom krav och test. Är du intresserad är du välkommen att kontakta Anna-Karin Öster alternativt klicka här nedanför för att skicka in din ansökan.

Skicka in din spontanansökan här 

 

Våra medarbetare berättar

Anna, kravkonsult

Varför valde du att börja på QTEMA?Anna.png
Jag sökte jobb på QTEMA för företagets inriktning stämmer med min; krav, test och teknisk projektledning. Det ger mig mer variation.

Hur är det att arbeta på QTEMA?
Det är bra att arbeta på QTEMA. Jag uppskattar att arbeta på ett mindre företag som också ser fördelarna med att låta konsulterna vara med i försäljningsarbetet.

Vad tycker du om FLEX-lön?
Tycker det är bra att var och en får möjlighet att välja den modell som passar dem och deras situation bäst.

Skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?
Jag rekommenderar personer att arbeta på QTEMA om de har intresse att arbeta inom krav och/eller test och vill arbeta som konsult.

 

Anki, testledare

Anki.png

Varför valde du att börja på QTEMA?
Jag valde att börja på QTEMA efter det att jag gått en av QTEMAs utbildningar. Utbildningen var väldigt bra och jag tänkte att ”det här är ett företag som tänker kvalitet”. Och det stämde!

Hur är det att arbeta på QTEMA?
QTEMA är ett litet nischat företag vilket passar mig bra.

Samarbetet med BTH är unikt i sitt slag och gör att vi ligger i framkant.
Jag har möjlighet att välja uppdrag i samråd med min konsultchef utifrån de förfrågningar som inkommer.

Vad tycker du om FLEX-lön?
FLEX-lön är det bästa QTEMA gjort under de år som jag varit anställd. Modellen är helt klart marknadsledande. Jag har möjlighet att växla inom FLEX-lön en gång/år.

Skulle du rekommendera någon annan att börja arbeta på QTEMA?
Jag rekommenderar alla att söka sig till QTEMA. Juniora konsulter erbjuds mentorskap av seniora.